Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Επίθεση” Τούρκων χάκερ και στην ελληνική ιστοσελίδα της Suzuki – “Θα σας πετάξουμε στην θάλασσα” [pic]

“Επίθεση” Τούρκων χάκερ και στην ελληνική ιστοσελίδα της Suzuki – “Θα σας πετάξουμε στην θάλασσα” [pic]

Ακόμη μια επίθεση Τούρκων χάκερ σε ελληνική ιστοσελίδα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (01.05.2018).

Το μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι χάκερ είναι και πάλι προκλητικό, “διαμηνύοντας” στους Έλληνες πως “θα σας πετάξουμε ξανά στην θάλασσα”.

Όπως έγινε και με την περίπτωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας (30.04.2018), έτσι και τώρα έκαναν λόγο για του 8 Τούρκους στρατιωτικούς και κατηγόρησαν την Ελλάδα πως υποθάλπει τρομοκράτες.

Διπλή επίθεση στο ΑΠΕ

Οι χάκερ επιτέθηκαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο δύο φορές. Μια το βράδυ της Δευτέρας και μια το μεσημέρι της Τρίτης. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, ένα άκρως προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε για κάποια λεπτά στην κεντρική σελίδα του.

Μπαίνοντας κανείς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ έβλεπε και πάλι αυτό το μήνυμα.

Γραμμένο στα τουρκικά και στα αγγλικά, έκανε σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία. Κάτι που ο Ερντογάν ζητά επισταμένως σε κάθε αφορμή. Κι αυτό διότι τους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά και στον Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο -στις ΗΠΑ- ιεροκήρυκα, τον οποίο ο “σουλτάνος” θεωρεί ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016, στην Τουρκία.

Το απειλητικό μήνυμα καλούσε την Ελλάδα “να μην ξεχνάει το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες“.

Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε” έλεγε το μήνυμα, πίσω από το οποίο -εύλογα φαντάζεται κανείς- βρίσκονται Τούρκοι χάκερς στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ.

Μετά από λίγο, το μήνυμα δεν εμφανίζονταν στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ.

Επίθεση ξανά την Πρωτομαγιά

Ωστόσο το ΑΠΕ φαίνεται πως δέχτηκε και νέα επίθεση την Πρωτομαγιά. Αρχικά φαινόταν “άδεια” χωρίς να φαίνονται οι τίτλοι των ειδήσεων που είχε αναρτήσει, ενώ στην συνέχεια “έπεσε” τελείως.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις