Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επιτήδειοι πωλούσαν εισιτήρια με… “καπέλο” για την Ακρόπολη!

Επιτήδειοι πωλούσαν εισιτήρια με… “καπέλο” για την Ακρόπολη!

Ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα πωλούσε εισιτήρια για την Ακρόπολη σε τουρίστες και με πρόσχημα πως όσοι τα αγόραζαν θα είχαν… προτεραιότητα εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο, έβαζαν “καπέλο” στην τιμή επτά ευρώ!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, η αρμόδια υπηρεσία του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων διαπίστωσε ότι μέσω του getyourguide.com πωλούνται εισιτήρια για την Ακρόπολη με… τσιμπημένη τιμή.

«Μέσω της ιστοσελίδας getyourguide.com πωλούνται εισιτήρια για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Αθηνών προσαυξημένα κατά 7 ευρώ, τα οποία έχουν αγοραστεί από ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ανυποψίαστοι τουρίστες που έπεσαν θύματα της απάτης και είχαν αγοράσει τα εισιτήρια, είχαν πιστέψει πως θα τους εξασφάλιζαν, όπως τους είχαν υποσχεθεί άλλωστε, την προτεραιότητα για είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο. Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου «παρουσιάστηκαν μεμονωμένοι επισκέπτες στον αρχαιολογικό χώρο που διεκδικούσαν προτεραιότητα στην είσοδο γιατί είχαν προμηθευτεί ακριβότερα τα εισιτήρια από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα».

Η ανακοίνωση καταλήγει με τη διευκρίνιση του ΤΑΠ, ότι «καμία προτεραιότητα δεν εξασφαλίζεται σε μεμονωμένους επισκέπτες που αγοράζουν τα εισιτήρια τους από τη συγκεκριμένη, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε