Ελλάδα

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ναρκωτικά σε Αθήνα και Μενίδι – 130 έλεγχοι και 2 συλλήψεις

Επιχείρηση ενάντια στα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας και στη Δυτική Αττική πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ από 2 έως 5 Αυγούστου .

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που πραγματοποιεί η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής και υλοποιήθηκε με την συνεργασία αστυνομικών, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών στις παραπάνω περιοχές.

Οι ειδικές αυτές δράσεις αναπτύχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις πλατείες Κλαυθμώνος, Αγίου Κωνσταντίνου και Βάθης, στις οδούς Ιερόθεου, Ιάσωνος, Χαλκοκονδύλη, 3ης Σεπτεμβρίου, Νικηφόρου και Μενάνδρου, ενώ στην Δυτική Αττική στις Αχαρνές και ειδικότερα στη 17η στάση της Λ. Δημοκρατίας και στην οδό Μόρνου στο Μενίδι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν:

•130 έλεγχοι και

• 2 συλλήψεις για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν:

•87,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

•Ένα αυτοκίνητο και

•2 κινητά τηλέφωνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 5