Ελλάδα

Έπος! Διασκεύασε το “Mama” σε… ρεμπέτικο και προκάλεσε χαμό – video

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο του μουσικού Δημήτρη Μυστακίδη που προκαλεί... χαμό.

Ο γνωστός μουσικό και δεξιοτέχνης της κιθάρας έφτιαξε μια παραλλαγή του πασίγνωστου “Mama” κάνοντάς το… ρεμπέτικο.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης θα συμμετάσχει σε μια από τις πολλές συναυλίες που θα γίνουν και φέτος στο River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, και με αυτόν τον τρόπο επέλεξα να το διαφημίσει.

Η συντακτική ομάδα του newsit.gr παίρνει απόσταση από όσους κακεντρεχείς λένε πως η διασκευή έχει πολύ πιο ωραία μουσική και… ελληνικό στίχο, σε σχέση με το ορίτζιναλ.

Ακούστε το

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος που έβαλε φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Θεσσαλονίκη - «Κάηκε ό,τι υπήρχε μέσα»
Ο γιος του ζευγαριού περιέγραψε στο δικαστήριο την εικόνα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού - «Ήταν όλα στάχτη, η στιγμή εκείνη ήταν συγκλονιστική για μένα», είπε με λυγμούς
Γυναίκα
Ο 35χρονος παίρνει πάνω του τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή - «Ήταν καλή ευκαιρία να απαλλαγούμε, τον πλησίασα και πυροβόλησα»
«Όλα τα έκανα για την σύντροφό μου και τα παιδιά μας για να έχουμε μια φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα» φέρεται να υποστήριξε ο 35χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
Ο 35χρονος μεταφέρεται από τους αστυνομικούς στα δικαστήρια 7