Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επτά μέρες Jazz Festival στην Τεχνόπολη

τζαζ

Το 18th Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων. Δείτε το πρόγραμμα.

Επτά μέρες υπέροχης jazz εμπειρίας θα χαρίσει το 18th Athens Technopolis Jazz Festival. Από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, η πιο jazz σκηνή της πόλης θα υποδεχτεί 21 μουσικά σχήματα.

18th Athens Technopolis Jazz Festival: Η απόλυτη εμπειρία  jazz

Στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, την πρώτη μέρα του 18th Athens Technopolis Jazz Festival, που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην ελληνική jazz σκηνή, πρώτοι από όλους μάς υποδέχονται οι “Greek Jazz Virtuosos”: Athens Big Band feat. Dimitris Tsakas & Vassilis Xenopoulos, στη συνέχεια η νέα μουσική πρόταση του φεστιβάλ, “Mihalis Kalkanis Live” και η βραδιά ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του μουσικού σχήματος που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, “John Balikos Trio”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των 7 ημερών του 18th Athens Technopolis Jazz Festival το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Τεχνόπολη στην πιο jazz εκδοχή της. Παράλληλα με το φεστιβάλ, οι χώροι θα γεμίσουν με μοναδικές εκθέσεις και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ οι εκπλήξεις αναμένεται να είναι πολλές και συναρπαστικές!

Μάλιστα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα έχουν για πρώτη φορά τη δική τους συμμετοχή κάνοντας τον international αέρα του φεστιβάλ ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις μέρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις