Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επτά χρόνια φυλακή στον Χρυσαυγίτη που ξυλοκόπησε φοιτητή της Αρχιτεκτονικής

Επτά χρόνια φυλακή στον Χρυσαυγίτη που ξυλοκόπησε φοιτητή της Αρχιτεκτονικής

Επτά χρόνια φυλάκισης επιβλήθηκε στον στον υπάλληλο του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή που ξυλοκόπησε φοιτητή τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Χρήστος Ζέρβας είναι μετακλητός υπάλληλος το γραφείου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και τον Μάρτιο του 2017 είχε ξυλοκοπήσει τον φοιτητή της Αρχιτεκτονικής Αλέξη Λάζαρη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρατούνταν μέχρι τώρα, πρόκειται να αποφυλακιστεί με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας, ύψους 2.000 ευρώ και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

Συγκεκριμένα το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον κατηγορούμενο χρυσαυγίτη για το κακούργημα της ληστείας και μετέτρεψε την πλημμεληματική κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. «Ο κατηγορούμενος ήταν παρών στο χώρο. Αναγνωρίστηκε τόσο από τον παθόντα, όσο και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες για τις σωματικές βλάβες και την αφαίρεση της τσάντας του» υποστήριξε η εισαγγελέας, η οποία ζήτησε να κριθεί ένοχος ο Χρ. Ζέρβας, όπως κατηγορούνταν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις