Ελλάδα

Έρευνα για φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη συνέντευξη Αλαφούζου στο BBC

Έρευνα για φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για παράνομες πρακτικές που ισχύουν, διατάχθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, Γιώργο Οικονόμου. Αφορμή, τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο BBC ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Η έρευνα για τα κρούσματα διαφθοράς στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και για παράνομες πρακτικές, ανατέθηκε σε αρμόδιο εισαγγελέα για τον αθλητισμό, εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Προηγήθηκε άτυπη συνάντηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, Γιώργου Οικονόμου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για το περιεχόμενο της πρόσφατης συνέντευξής του στο BBC.

Στη συνέχεια ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί έρευνα από καιρό για τα κακώς κείμενα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου διέταξε έρευνα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθεί σε κατάθεση ο κ. Αλαφούζος και άλλα πρόσωπα τα οποία θα κριθούν απαραίτητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Υπάρχει διαφθορά. Η ΕΠΟ δεν έχει κάνει το παραμικρό γι’ αυτό εδώ και χρόνια. Αν δεν πειστεί η ομοσπονδία να ελέγξει τη λειτουργία του ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα», είχε δηλώσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

«Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η διαφθορά είναι να έρχονται όλα στο φως. Αν γίνονται κάτω από το τραπέζι, η κατάσταση θα συνεχιστεί», είχε αναφέρει ακόμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο «έλεος» της κακοκαιρίας η χώρα: Ανεμοστρόβολοι σε Αλεξανδρούπολη και Ηλεία – Λύνουν κάβους τα πλοία
Στην Αλεξανδρούπολη ριπές που έφτασαν τα 154,5 χλμ./ώρα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, και διήρκεσαν περίπου 15 λεπτά, ξερίζωσαν περισσότερα από 15 δέντρα
Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 12
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
16
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
18