Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη
Φωτογραφία αρχείου

Νέες τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όσοι παρακολουθήσουν το Εργαστήρι δημιουργικής γραφής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Το Εργαστήρι ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι.Ρέντη.

«Στόχος του Α’ κύκλου του εργαστηρίου είναι η επικοινωνία των μελών της ομάδας μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων των έργων τους, στο στάδιο της επεξεργασίας ή της αναθεώρησης (editing)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και συνεχίζει: «Η εμπειρία της γραφής και το προσωπικό στίγμα του καθένα θεωρούνται η βάση για τη δημιουργική συζήτηση και αφομοίωση νέων απόψεων»/

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται για τη δημοτική ενότητα Νίκαιας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρεβενών 5-7) κάθε Δευτέρα 7.00 μ.μ -9.30 μ.μ και για τη δημοτική ενότητα Αγ.Ι.Ρέντη (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Μπιχάκη 8) κάθε Τετάρτη από τις 7.00 μ.μ -9.30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στο internet και δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποστολή-λήψη κειμένων, ενώ μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δημιουργικής γραφής θα επιδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Για πληροφορίες-εγγραφές, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο 2104819007- 4821555 (ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ ,Κύπρου 7), ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις