Ελλάδα

Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: 45χρονος έπεσε από ύψος 3 μέτρων ενώ έκανε εργασίες

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» νοσηλεύεται ένας 45χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (26.05.25) στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, όταν ο άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από ύψος τριών μέτρων, σύμφωνα με το Thestival.

Ο45χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κακώσεις και ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία στα Εξάρχεια: 25χρονος Τούρκος το θύμα – Τραγική φιγούρα ο σκύλος του που έμεινε δίπλα στη σορό
Όταν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ πλησίασαν το θύμα και διαπίστωσαν τον θάνατό του, δίπλα του στεκόταν το σκυλί του το οποίο μάλιστα είχε κρυφτεί κάτω από το χέρι του νεκρού
Εξάρχεια
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
60