Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Ερμού: «Την γρονθοκόπησε απρόκλητα στο πρόσωπο» – Καρέ καρέ η επίθεση στην 20χρονη

Ερμού: «Την γρονθοκόπησε απρόκλητα στο πρόσωπο» – Καρέ καρέ η επίθεση στην 20χρονη
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου

Το άγριο σκηνικό στην Ερμού με θύμα μια 20χρονη κοπέλα που γρονθοκοπήθηκε ανηλεώς απο έναν 24χρονο αλλοδαπό για ασήμαντη αφορμή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών ξεδιπλώνεται μεσα απο την επίσημη καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ.

Το νεαρό κορίτσι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δέχθηκε τις γροθιές του εξαγριωμένου αλλοδαπού με το μικρό όνομα Μωχάμεντ, στο πρόσωπο, έπεσε ημιλιπόθυμη στο οδόστρωμα ενώ χάρη στον συνομήλικο φίλο της, ο οποίος έδωσε την περιγραφή του άνδρα, ο «μποξέρ» της Ερμού εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα και συνελήφθη. 

Η επίθεση, η περιγραφή του φίλου και η σύλληψη

Όπως αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, «ομάδα ΔΙ.ΑΣ. η οποία εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία κατά το ωράριο 13:00-01:00, στον ευρύτερο τομέα της Κυψέλης, ενήργησε εγκλεισμό ενός 24χρονου αλλοδαπού υπό στοιχεία Mohammad K.

Ειδικότερα, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 106-1/Β΄ Αλλαγής, διερχόμενη από την συμβολή των οδών Ερμού και Βουλής, εντόπισε γυναίκα άνευ αισθήσεων στο οδόστρωμα και προσέγγισε.

Τότε φιλικό πρόσωπο της παθούσας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι περί ώρα 15:35 άγνωστος αλλοδαπός άνδρας, με πράσινη μπλούζα, πιθανόν τοξικομανής, αναίτια τους προσέγγισε και απρόκλητα γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την 20χρονη με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο οδόστρωμα  και ο δράστης αποχώρησε προς το Mοναστηράκι.  

Στο σημείο, προσήλθε σταθμός ΕΚΑΒ με κωδικό κλήσης Μ-25 για τις πρώτες βοήθειες.

Κατόπιν αναζητήσεων περί ώρα 15:40, στη συμβολή των οδών Ερμού και Σκοπά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό που προσομοίαζε με τα δοθέντα χαρακτηριστικά και τον ακινητοποίησαν.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι γονείς της παθούσας οι οποίοι την παρέλαβαν και από κοινού με τον φίλο της μετέβηκαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις