Ελλάδα

Ερωτηματικά για τα καύσιμα στα νησιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται διαγωνισμός της ΔΕΗ για την μεταφορά καυσίμων σε υποσταθμούς που είναι σε λειτουργία σε διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Αυτό που θεωρείται αυτονόητο είναι να συμμετέχουν στον διαγωνισμό εταιρείες που θα έχουν τον τρόπο να φέρουν εις πέρας το έργο που ζητείται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις εταιρείες που θέλουν να πάρουν το έργο, είναι και μια η οποία όχι μόνο δεν διαθέτει πλοίο αλλά δεσμεύεται να αγοράσει αν κερδίσει τον διαγωνισμό. Μια τέτοια συμμετοχή λένε αυτοί που γνωρίζουν δεν πληροί τις προϋποθέσεις και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν τελικά πάρει το έργο θα χρησιμοποιήσει πλοίο τουρκικής ιδιοκτησίας και με τουρκική σημαία!

Όλα τα παραπάνω, αν ισχύουν, δείχνουν ότι η ΔΕΗ να δεί επιμελώς τα του διαγωνισμού αλλά και το ποιος θα μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος, τους αγαπώ» λέει ο 65χρονος – Τα στοιχεία και οι αντιφάσεις που τον προδίδουν
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο διπλό φονικό ο Ιταλός σύντροφος της 54χρονης που δολοφονήθηκε μαζί με τον γιο της - Οι αντιφάσεις που τον διαψεύδουν
Δολοφονία στο Αίγιο
Φυλάκιση 10 ετών σε άνδρα που βίασε 18χρονη μέσα στην Ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο το 2019
Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια η υπόθεση εκδικάστηκε με τον κατηγορούμενο να κρίνεται ένοχος - «Η υπόθεση αποτελεί χαστούκι σε όσους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο δικηγόρος της κοπέλας
Policeman unlocking a handcuffs on the criminal's back.