Ελλάδα

Ερχόμαστε κοντά με την άγονη γραμμή – Σίκινος, η επόμενη μέρα [vids]

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας, με τους ανθρώπους της εταιρείας να ταξιδεύουν από την Ανάφη στη Σίκινο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εταιρεία, που επενδύει στην αναβάθμιση της άγονης γραμμής, επέλεξε το μικρό νησί των Κυκλάδων προκειμένου να παρέχει δωρεάν επικοινωνία  για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλους τους μόνιμους κατοίκους του. Για την τεχνολογική αναβάθμιση του νησιού, η WIND προχώρησε σ’ έργα υποδομών στη βάση του δικτύου της αλλά και στη διάθεση smartphones με δωρεάν συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για όλους τους ενήλικες κατοίκους του νησιού, συσκευές απλής χρήσης για άτομα άνω των 65 ετών, smartphones & laptops με δωρεάν σύνδεση F2G και δεδομένων αντίστοιχα για όλους τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου ενώ υπήρξε ειδική μέριμνα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

https://www.youtube.com/watch?v=EZicOOHAbOM&feature=youtu.be

Όπως περιγράφει ο Δήμαρχος Σικίνου, κ. Βασίλης Μαράκης: «Οι κάτοικοι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 4G της WIND που διαθέτουν, επικοινωνούν με φίλους και  συγγενείς  ακόμη και αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. Οι νέοι αξιοποιούν την τεχνολογία για ν’ ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική, να περιηγηθούν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη για να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να καταγράψουν μοναδικές στιγμές της καθημερινότητά τους».

https://www.youtube.com/watch?v=APbvsNzmKJU

Η WIND, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους με παρουσία στην ελληνική αγορά μεγαλύτερη των 24 ετών, δεν σταματά να επενδύει στα δίκτυα νέας γενιάς βασιζόμενη στην πεποίθηση πως οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών συμβάλλουν θετικά στην καθημερινή ζωή και εργασία των συνδρομητών της, βελτιώνοντας σημαντικά τη διαβίωσή τους, καθώς η επικοινωνία μαζί με τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο είναι τα θεμέλια της νέας ψηφιακής πραγματικότητας.

H αναβάθμιση του δικτύου σε 4G στη Σίκινο είναι μέρος των υποδομών νέας γενιάς που έχει προγραμματίσει η WIND σύμφωνα με το 5ετές επενδυτικό πλάνο της σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το οδοιπορικό στην Σίκινο στο βίντεο που θα βρείτε στο YouTube της WIND και στο www.wind.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στην Αλεξανδρούπολη
Από το νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται κατά τόπους σε διάφορες περιοχές της Π.Ε. Έβρου μεταξύ των οποίων η Ορεστιάδα και η Σαμοθράκη
Χαλάζι
Εξαφάνιση 14χρονου από την Κυψέλη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ο Γιώργος Φ. έχει ύψος 1.76 μ, βάρος 65 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, φορούσε μία γκρι βερμούδα, ένα πορτοκαλί κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρες σαγιονάρες, ενώ κρατούσε ένα μικρό μαύρο σακίδιο
Εξαφάνιση
Φωτιά στο Μάτι: Αυτός είναι ο ομαδικός τάφος στη Νέα Μάκρη – «Υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα υπολείμματα»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και ζητεί ποινική διερεύνηση για πιθανές λανθασμένες ταφές και τη διαχείριση των σορών μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018
Ομαδικός τάφος για φωτιά στο Μάτι
9
Στο μικροσκόπιο βίντεο ντοκουμέντο έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου – Ο άνδρας με τον χαρτοφύλακα και το άτομο που τον ακολουθεί
Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται ένας άνδρας να περπατά επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και πίσω να ακολουθεί άλλος άνδρας - Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για θύμα και φερόμενο δράστη
Πλάνα έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου
6