Ελλάδα

Έσπρωχναν ναρκωτικά στα νότια προάστια – Έφοδος σε σπίτι στη Βούλα

Έναν 34χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα νότια προάστια της Αθήνας. Σε έρευνα στο σπίτι του στη Βούλα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 34χρονο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του 34χρονου στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων προαστίων, ταυτοποιήθηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Βούλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 14,4 γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηφισιά: Άρπαξαν 180.000 ευρώ από υπάλληλο εταιρείας και το έβαλαν στα πόδια – Έχουν συλληφθεί 19 φορές για ληστεία
7 ημέρες μετά την ληστεία, ο ένας από τους 2 δράστες αγόρασε πολυτελέστατο αυτοκίνητο - Η δράση τους και πως κάλυπταν τα ίχνη τους
Κηφισιά: Άρπαξαν 180.000 ευρώ από υπάλληλο εταιρείας και το έβαλαν στα πόδια – Έχουν συλληφθεί 19 φορές για ληστεία
Ανανεώθηκε πριν 23 λεπτά
11
Φοινικούντα: «Πίσω από τη διπλή δολοφονία κρύβονται κι άλλα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον» λέει η ανιψιά του 68χρονου
Η κ. Αμαλία σημείωσε πως έχει δεχτεί απειλές και αποκάλυψε πως ο ξάδελφός της είχε φροντίσει να πείσει τον θείο τους ότι πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας βρισκόταν ο ανήλικος γιος της
O 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο 32χρονος επιχειρηματίας οδηγούνται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών