Ελλάδα

ΕΣΡ σε κανάλια και ραδιόφωνα: “Προσοχή στην παρουσίαση της τραγωδία για να αποφευχθεί ο πανικός”

Ανακοίνωση προς όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ανακοίνωσή του το ΕΣΡ, επισημαίνει προς τα κανάλια, ότι οφείλουν να ασκούν τη δέουσα εποπτεία στην παρουσίαση των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, ώστε να αποφευχθεί ο πανικός και η πρόκληση περαιτέρω οδύνης στους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΕΣΡ, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Αρχής, Αθ. Κουτρουμάνος, έχει ως εξής: «Με βάση το άρθρο 4 παρ. 2 του Ν.2863/2000, του άρθρου 5 παρ. 1 εδ. β΄ και 7 παρ. 1 και 2 του Π.Δ/τος 77/2003, σας παρακαλώ να ασκήσετε τη δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση της τρέχουσας τραγικής συγκυρίας, ώστε να αποφευχθεί η συμβολή των Μ.Μ.Ε. στην πρόκληση περαιτέρω πανικού στο κοινό και περαιτέρω οδύνης στους παθόντες και στους πενθούντες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις της Πηνελόπης που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα: «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»
«Αν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν σταματάει να υπάρχει. Ε;», έγραφε η Πηνελόπη λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές του 27χρονου
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας