Ελλάδα

Έσβησε η φωτιά στο παλιό εργοστάσιο του Βόλου όπου κάηκε ζωντανός ένας Βούλγαρος – Χαροπαλεύει άλλος ένας

Έσβησε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Α’ Βιομηχανική περιοχή Βόλου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων από όλη την Θεσσαλία.

Ο έλεγχος καθώς και η αποκάθαρση του χώρου συνεχίζονται ώστε να διακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πιθανώς και άλλα άτομα που εγκλωβίστηκαν εντός του κτιρίου, καθώς η σκεπή έχει καταρρεύσει.

Τόσο ο νεκρός άνδρας όσο και ο πολύεγκαυματίας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου με εγκαύματα στο 90% του σώματος του, είναι βουλγαρικής καταγωγής,
ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δυο άτομα, πιθανότατα ελαφρά τραυματισμένα, βγήκαν από το κτίριο όταν εκδηλώθηκε η φωτιά και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι τα τέσσερα άτομα είχαν πάει στο παλιό εργοστάσιο προκειμένου να κόψουν σίδερα που στη συνεχεία θα πωλούσαν, αλλά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε η φωτιά η οποία μεταδόθηκε άμεσα στα εύφλεκτα υλικά που βρισκόταν εντός του κτιρίου.

Διευκρίνιση από την εταιρεία Unibios

Η διοίκηση του ομίλου Unibios Συμμετοχών ΑΕ ανακοίνωσε ότι οι πληροφορίες που αναφέρονται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης περί δήθεν ατυχήματος στο παλαιό εργοστάσιο της Βιοσώλ στην Α ΒΙ.ΠΕ Βόλου είναι ψευδής.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, σύμφωνα με πληροφορίες του προσωπικού που εργάζεται στο εργοστάσιο του Βόλου, το συμβάν αφορά άλλο ακίνητο σε αρκετή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυφάδα: Ο γιος που σκότωσε και τους δύο γονείς του μέσα σε 12 χρόνια – Η πρόωρη αποφυλάκιση, οι εκκλησιαστικοί ύμνοι και το ανατριχιαστικό χρονικό
Ο επίλογος της τραγικής οικογενειακής ιστορίας γράφτηκε με τα πλέον μελανά χρώματα το πρωί της 25ης Ιανουαρίου του 2026
Το θύμα της δολοφονίας στη Γλυφάδα 20