Τρίτη, 27 Φεβ.
14oC Αθήνα

Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Εικόνες από τη φωτιά σε νταλίκα που προκάλεσε μποτιλιάρισμα

Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Εικόνες από τη φωτιά σε νταλίκα που προκάλεσε μποτιλιάρισμα

Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου συνεχίζει να κρύβει δυσκολίες για τους οδηγούς, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε νταλίκα. Στο κόκκινο η κίνηση…

Η φωτιά σε νταλίκα ήταν η αιτία που εκατοντάδες οδηγοί στην Αθηνών – Κορίνθου, περνούν δύσκολες ώρες στο τιμόνι. Το βαρύ όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χτύπησε γρήγορα κόκκινο. Η παρουσία τροχονόμων δεν στέκεται αρκετή για να μπει τέλος στο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Η νταλίκα λαμπάδιασε στο 54ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του προαστιακού της Κινέττας. Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να το εγκαταλείψει έγκαιρα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο, η νταλίκα είχε καεί ολοσχερώς, όταν έφτασαν. Οι οδηγοί που έρχονται προς την Αθήνα πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή καθώς το μποτιλιάρισμα είναι ατελείωτο.

Ο οδηγός της νταλίκας κατάφερε να βγει και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 08:00 και το μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, άρχισε να επεκτείνεται ταχύτατα προς τα πίσω.

Αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να καταγράφονται στην Αθηνών – Λαμίας αλλά και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο.

Έντονη κίνηση σημειώνεται και στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας, όπως στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας. Δείτε παρακάτω βίντεο του korinthostv.gr, από το σημείο που λαμπάδιασε η νταλίκα…

Αναφορικά με την Αττική οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς αεροδρόμιο άνω των 30’ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας, 20′-25′ από κόμβο Μεταμόρφωσης (είσοδο από Λαμία) έως κόμβο Κηφισίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις