Τρίτη, 14 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Κανονικά η κυκλοφορία, απομακρύνθηκε η νταλίκα από το τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Κανονικά η κυκλοφορία, απομακρύνθηκε η νταλίκα  από το τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο

Στην κυκλοφορία δόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (28.04.2024) η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας. Είχε κλείσει λίγο μετά τις 8:30 μ.μ., ύστερα από εκτροπή νταλίκας που κουβαλούσε πατάτες.

Στο τέλος της 2ης σήραγγας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου και στο ρεύμα καθόδου, είχε κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας όταν εξετράπη νταλίκα φορτωμένη πατάτες.

Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος εντός της σήραγγας, με αποτέλεσμα το κουβούκλιο του τράκτορα και το συρόμενο να χτυπήσουν στα πλαϊνά του τούνελ και να υποστούν ζημιά. Σημαντικές ήταν και οι ζημιές στο εσωτερικό της σήραγγας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr o οδηγός χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Λόγω των φθορών που προκλήθηκαν στη σήραγγα και μέχρι να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο η νταλίκα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα με τα οχήματα να εξέρχονται από τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (180 χ/θ) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων έβγαιναν και πάλι στην εθνική οδό από τον Α/Κ Λογγού (166 χ/θ).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις