Ελλάδα

Εθνική Οδός: Κόλαση στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία!

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό. Ο Κηφισός δοκιμάζει τους οδηγούς,...
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εθνική οδός στο ρεύμα προς Πειραιά, είναι για ακόμα μία μέρα, ένας αυτοκινητόδρομος ταλαιπωρίας για χιλιάδες οδηγούς. Ο Κηφισός είναι μποτιλιαριασμένος από το ύψος των ΚΤΕΛ και οδηγοί από εκείνο το σημείο πηγαίνουν σημειωτόν.

Το πρόβλημα πηγάζει από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Πειραιά και την λεωφόρο Ποσειδώνος. Ανάμεσα σε εκείνους που ταλαιπωρούνται και πολλοί ταξιδιώτες που πηγαίνουν στο μεγάλο λιμάνι, για να φύγουν με πλοίο.

Δίνουν μάχη με το χρόνο. Καλό θα είναι όσοι σκοπεύουν να κινηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στον Κηφισό, να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους, μία με 1,5 ώρα νωρίτερα.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται και στην περιοχή του Μικρολίμανου στον Πειραιά λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σήμερα Τετάρτη θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου, από την οδό Ναυάρχου Βότση έως την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς), από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με τον δήμο Πειραιά, όσα οχήματα κατέρχονται την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Μάτι: Αυτός είναι ο ομαδικός τάφος στη Νέα Μάκρη – «Υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα υπολείμματα»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και ζητεί ποινική διερεύνηση για πιθανές λανθασμένες ταφές και τη διαχείριση των σορών μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018
Ομαδικός τάφος για φωτιά στο Μάτι
7
Στο μικροσκόπιο βίντεο ντοκουμέντο έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου – Ο άνδρας με τον χαρτοφύλακα και το άτομο που τον ακολουθεί
Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται ένας άνδρας να περπατά επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και πίσω να ακολουθεί άλλος άνδρας - Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για θύμα και φερόμενο δράστη
Πλάνα έξω από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου
Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη για τα 14 χρόνια από την επίθεση στην Πάρο - «Δεν συμβιβάζομαι σε αυτό που σου επέβαλλε ένα τέρας»
Ήταν 22 Ιουλίου 2012 όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ έπεσε θύμα βιασμού από έναν Πακιστανό, ο οποίος προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια, καθηλώνοντάς την για πάντα σε αμαξίδιο
Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη 13