Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έκαναν γυαλιά καρφιά το “Έθνος” – Πέταξαν και μπογιές

Έθνος

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής (22.10.2017), λίγο πριν από τις 18:00, στα γραφεία της εφημερίδας “Έθνος”. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 100 άτομα με μηχανές σταμάτησαν στα γραφεία της 24MEDIA επί της Λεωφόρου Συγγρού 164. Δέκα από αυτούς έφτασαν έξω από τα γραφεία και άρχισαν να τα σπάνε.

Ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν κυριολεκτικά – όπως βλέπετε – γυαλιά καρφιά την είσοδο των γραφείων της εφημερίδας “Έθνος”. Λίγο αργότερα, πέταξαν άσπρες και κόκκινες μπογιές ενώ έσπασαν και τα τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα απ’ έξω.

Έθνος

Όταν έγινε η επίθεση στην είσοδο βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος λερώθηκε από τις μπογιές.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι έγιναν καπνός ενώ οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις Αρχές.

Έθνος

https://twitter.com/bkex/status/922120679142707200

Οργή από ΝΔ: Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”.  Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

ΣΥΡΙΖΑ: «Τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους»

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις