Ελλάδα

Έτρεχε με 188 χιλιόμετρα στην Περιφερειακή Υμηττού – Τον «τσάκωσε» το ραντάρ της Τροχαίας

Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στην περιοχή είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθη 18χρονος οδηγός που έτρεχε με 188 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό του στην Περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Παλλήνης.

Ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (31.08.2025) στην Περιφερειακή Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης, να τρέχει με το αυτοκίνητό του με ταχύτητα υπερδιπλάσια του ορίου.

Αποτέλεσμα ήταν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 18χρονος κινείτο με 188 χλμ./ώρα αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου των 80 χλμ/ώρα.

Στον νεαρό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καβγάς σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ επισκεπτών και νοσηλευτή - Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο
Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, συνοδεύοντας συγγενικό τους πρόσωπο, την ηλικιωμένη μητέρα της πρώτης και γιαγιά της δεύτερης
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Καρυστιανού για Καραχάλιο μετά την μήνυση: «Γιατί δεν τον έχουν βρει;» – «Είμαι παντού, τι έχεις πάθει μαζί μου;» της απαντά
«Φαντασίωση είναι; Εμμονή είναι; Ψύχωση είναι; Έχεις αγώνα αύριο στη Θεσσαλονίκη. Τις μάζεψες τις υπογραφές ή ακόμη» της απάντησε ο Νίκος Καραχάλιος στο Χ
Μαρία Καρυστιανού / Νίκος Καραχάλιος 41