Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έτσι γιόρτασαν τα Κούλουμα στον δήμο Πειραιά

Έτσι γιόρτασαν τα Κούλουμα στον δήμο Πειραιά

Με μεγάλη συμμετοχή Πειραιωτών κάθε ηλικίας, ο Δήμος Πειραιά γιόρτασε τα παραδοσιακά Κούλουμα, στην πλαζ της Φρεαττύδας, από νωρίς το πρωί.

Από νωρίς το πρωί δεκάδες χαρταετοί πετούσαν στον Πειραϊκό ουρανό.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, άνοιξε τη γιορτή με αποκριάτικες μελωδίες, ενώ στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», διασκέδασε τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε με την οικογένειά του στη Φρεαττύδα, αντάλλαξε ευχές με εκατοντάδες Πειραιώτες και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε για τα Κούλουμα στον Πειραιά: «Βρισκόμαστε στην παραλία της Φρεαττύδας, όπου γιορτάζουμε τα Κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού, με σαρακοστιανά, τα οποία είναι προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για όλους τους Πειραιώτες. Είναι κοντά μας και η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», η οποία συμμετέχει με παραδοσιακού χορούς. Είναι μία ωραία ημέρα, ευτυχώς μας έκανε το χατίρι ο καιρός και γιορτάζουμε στον Πειραιά όπως σε όλα τα μέρη της Ελλάδος». Ο Δήμαρχος Πειραιά, στη συνέχεια, επεσήμανε ότι παρά τα προβλήματα που όλοι μας λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε, χρειάζονται οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. «Οι περισσότερες δράσεις που διοργανώνουμε αυτές τις ημέρες είναι κυρίως για τα παιδιά. Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά, για να χαμογελάμε και εμείς και νομίζω στον Πειραιά συχνά-πυκνά το επιτυγχάνουμε. Σκοπός είναι όλα αυτά να πολλαπλασιαστούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις