Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έτσι θα γίνεται το click away – Δύσκολη εξίσωση λένε καταστηματάρχες στο newsit.gr (video)

Έτσι θα γίνεται το click away – Δύσκολη εξίσωση λένε καταστηματάρχες στο newsit.gr (video)
Ήδη πελάτες ρωτούν με μηνύματα τους καταστηματάρχες

Από αυτή την Κυριακή οι πολίτες θα μπορούν να ψωνίζουν από τα καταστήματα λιανικής με το
click away. Η διαδικασία φαίνεται σχετικά απλή όμως όπως λένε παράγοντες της αγοράς στο newsit.gr είναι κάτι πολύ δύσκολο και απαιτεί μεγάλη οργάνωση και τεχνογνωσία.

Ο Γαβριήλ Δαλάκος ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων περιγράφει βήμα – βήμα πως θα γίνεται η διαδικασία από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει οι πολίτες πρέπει να έχουν επικοινωνήσει στο κατάστημα το προϊόν που τους ενδιαφέρει και να πληρώσουν είτε τηλεφωνικά και μέσω πιστωτικής κάρτας είτε κατά την παραλαβή τους στο κατάστημα έξω από αυτό και με συγκεκριμένη ώρα που θα έχει προκαθοριστεί από την πλευρά τους.

Τα καταστήματα θα πρέπει να έχουν στείλει ή το αποδεικτικό της παραγγελίας ή την απόδειξη της αγοράς και με SMS θα πρέπει να έχει καθοριστεί ραντεβού συγκεκριμένη ώρα για να μπορούν οι πολίτες να κυκλοφορήσουν και να  πάρουν το προϊόν που έχουν παραγγείλει. Φυσικά τα καταστήματα που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα θα δυσκολευθούν πιο πολύ στη διαδικασία καθώς δεν θα μπορούν να βρουν το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Ο κ.Δαλάκος αναφέρει πως είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και πως δεν έχουν τον επαρκή χρόνο για να προετοιμαστούν. Λέει επίσης πως θα ήταν προτιμότερο να έμεναν κι άλλο κλειστοί και να άνοιγαν μόνο τις γιορτές με μέτρα κάτι που θα τους ήταν πολύ πιο εύκολο.

Δείτε την διαδικασία

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις