Ελλάδα

Έβγαζε… selfie λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούπα – Σάλος στην Αντιτρομοκρατική [vid]

Ένα video που "ανέβηκε" στο youtube πριν από δυο μέρες έχει προκαλέσει "πονοκέφαλο" και… εκνευρισμό στην Αντιτρομοκρατική. Τα γιατί είναι πολλά. Αφενός δείχνει άνδρα της Αντιτρομοκρατικής ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες να βγάζει… selfies με το κινητό του και αφετέρου γιατί φαίνεται πως έχει τραβηχτεί από διαμέρισμα ή σπίτι που βρίσκεται απέναντι!

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου λίγο αφού άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν εισβάλει και συλλάβει την 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, συνεργό της Πόλας Ρούπα και στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, σε διαμέρισμα όπου έμενε στον Άγιο Δημήτριο.

Στο video φαίνεται άνδρας της Αντιτρομοκρατικής με την ειδική λευκή στολή να βγάζει selfies με το κινητό του. Αυτό είναι το ένα κομμάτι του video που ερευνά η Αντιτρομοκρατική.

Το δεύτερο και εκείνο που “πονοκεφαλιάζει” περισσότερο τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι το ποιος έχει τραβήξει το video. Είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος που καταγράφει τα πάντα βρίσκεται σε σπίτι σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα της 25χρονης. Και καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής.

«Η αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ενώ το 6χρονο παιδί της Π. Ρούπα βρίσκεται από κράτηση» είναι η φράση που αναφέρεται πάνω στο video, το οποίο έχει ανέβει στο youtube με τον τίτλο «αντιτρομοκρατική εν δράσει».

Για το “ποιος” ανέβασε το video κάνει έρευνες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ οι προσπάθειες της Αντιτρομοκρατικής να “κατεβάσει” το video έχουν αποδειχθεί άκαρπες, αφού είναι κλειδωμένο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39