Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έβρος: «Πρόκειται για ψυχικό βιασμό», λέει ο ιδιοκτήτης που ανακάλυψε στο Tiktok μετανάστες να μπαίνουν στο κλεμμένο αυτοκίνητό του

Έβρος: «Πρόκειται για ψυχικό βιασμό», λέει ο ιδιοκτήτης που ανακάλυψε στο Tiktok μετανάστες να μπαίνουν στο κλεμμένο αυτοκίνητό του

Διακινητές μεταναστών έκλεψαν αυτοκίνητο στον Πειραιά και αυτό βρέθηκε στον Έβρο. Σοκάρει video που έχει αναρτηθεί στο TikTok, στο οποίο διακρίνονται δέκα μετανάστες να μπαίνουν στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε ερημική περιοχή του Έβρου και ο ιδιοκτήτης του μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει πως ανακάλυψε μέσω TikTok όλα όσα έγιναν:

«Το αυτοκίνητο μου το έκλεψαν τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου. Το βράδυ είχα γυρίσει στο σπίτι μου στην Καστέλα από τη δουλειά και το πάρκαρα ακριβώς έξω από το σπίτι, στον δρόμο. Το πρωί στις 8 βγήκα από το σπίτι και είδα ότι το αυτοκίνητο έλειπε.

Αμέσως κάλεσα την αστυνομία και ξεκίνησα τις αναρτήσεις στα social media μήπως κάποιος με βοηθούσε. Κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι φίλοι μου με κοινοποιήσεις και λίγες ώρες αργότερα με κάλεσε ένας υπάλληλος από τα διόδια της Μουσθένης, ο οποίος είχε δει τις αναρτήσεις μου και μου ανέφερε ότι μόλις είδε το όχημά μου να περνάει από εκεί.

Αμέσως δώσαμε σήμα στα αστυνομικά τμήματα και μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας και από καταδίωξη που έγινε, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο Μεγάλο Δέρειο στον Έβρο. Ήταν παρατημένο με ανοιχτό καπό και χωρίς μπαταρία. Τυχαία ανακάλυψα στο TikTok το video με τους μετανάστες να μπαίνουν στο αυτοκίνητό μου και σοκαρίστηκα.

Πρόκειται για έναν βιασμό ψυχικό. Με όλη τη σημασία των λέξεων. Και αυτό διότι χάνεις κάτι από την περιουσία σου. Και εγώ συγκεκριμένα ακόμα το χρωστάω γιατί είναι με δάνειο. Πρέπει να προστατευτεί ο υπόλοιπος κόσμος. Πρέπει να βρεθεί αυτός που το έκανε και με περίσσιο θάρρος το δημοσίευσε και στα social media».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις