Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ευαγγελισμός: Χθες βρέθηκε με κορονοϊό και σήμερα και τρία τεστ μετά είναι αρνητική η προϊσταμένη της νοσηλευτικής

Ευαγγελισμός: Χθες βρέθηκε με κορονοϊό και σήμερα και τρία τεστ μετά είναι αρνητική η προϊσταμένη της νοσηλευτικής

Χθες σήμανε συναγερμός στον Ευαγγελισμό καθώς η γυναίκα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Μετά από τρία επαναληπτικά τεστ βρέθηκε αρνητική. Αρνητικό και το προσωπικό.

Μπορεί ο δειγματοληπτικός έλεγχος στο προσωπικό της κλινικής COVID-19 του Ευαγγελισμού να απέδειξε είναι θετική στον κορονοϊό η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, χωρίς να έχει εμφανίσει καθόλου συμπτώματα αλλά οι εξελίξεις είναι απίστευτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από την ΠΟΕΔΗΝ, και στα τρία επαναληπτικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε η προϊσταμένη ήταν αρνητικά. Επίσης αρνητικά είναι και στο υπόλοιπο προσωπικό.

Προληπτικά πάντως 30 μέλη του υγειονομικού προσωπικού θα μείνουν για λίγες ημέρες σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Από χθες πάντως σήμανε συναγερμός. Η κλινική έκλεισε και περισσότεροι από 10 συνάδελφοι της νοσηλεύτριας περιορίστηκαν κατ’ οίκον. Από τους περίπου 10 ασθενείς της κλινικής που εκκενώθηκε, κάποιοι μεταφέρθηκαν στην άλλη κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου, ενώ όσοι δεν γίνεται να απορροφηθούν εκεί, μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου διατέχθηκε καθολικός έλεγχος για τη νόσο σε όλο το προσωπικό των Μονάδων COVID-19, ήτοι στις κλινικές νοσηλείας, στις 3 ΜΕΘ και στα ΤΕΠ του κορονοϊού.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις