Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: Ο Άδωνις μου είπε «πρέπει να πεις κάτι, νομίζουν ότι σε δέρνω»

Ευγενία Μανωλίδου: Ο Άδωνις μου είπε «πρέπει να πεις κάτι, νομίζουν ότι σε δέρνω»
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Τις δυο φορές που η οικογενειακή τους ζωή κλονίστηκε «θυμήθηκαν» η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν το βράδυ της Πέμπτης (21.03.2024) βρέθηκαν καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Η μια φορά όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορήθηκε για την υπόθεση της Novartis και η δεύτερη όταν διακινήθηκε η φήμη ότι η Ευγενία Μανωλίδου είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε “πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω”. Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα», είπε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου.

«Η ιστορία με την Novartis ήταν πιο άγρια ιστορία. Το άλλο ήταν γελοίο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθούμε. Αυτό όμως ήταν πραγματικά άγριο, ήταν άδικο και θα μπορούσε να μας κάνει πάρα πολύ κακό πραγματικά μέσα από το ψέμα.

Κάτι εντελώς κατασκευασμένο, εντελώς ψευδές που κράτησε πάρα πολύ καιρό και θα μπορούσε να έχει κάνει κακό στην οικογένεια μας. Όχι μόνο σε εμάς τους δύο, μπήκαν και τα παιδιά στη μέση, άρχισαν να ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Τι να βρουν; Τέλος πάντων! Αυτό ήταν πολύ άγριο και πολύ άδικο», σημείωσε.

«Το πιο αδιανόητο ήταν ότι έπρεπε τότε να απαντώ στον γιο μου, τον Περσέα που ήταν αρκετά μεγάλος για να καταλαβαίνει, τι έλεγαν για τον πατέρα του, να απαντά ο γιος μου στους συμμαθητές του, οι οποίοι και εκείνοι άκουγαν στα κανάλια τι έλεγαν.

Όταν μάλιστα η εισαγγελέας έκανε έρευνα στην εταιρεία μου, έφτασε να ρωτήσει έναν έναν τους πελάτες μου γιατί αγόραζαν βιβλία από τις εκδόσεις Γεωργιάδη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις