Ελλάδα

Εύη Βατίδου: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος – «Ήταν ατύχημα» λέει ο Κούγιας

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στην Εύη Βατίδου για το άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα με τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης. Συγκεκριμένα, σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για το συμβάν στη Γλυφάδα η Εύη Βατίδου παραπέμφθηκε σε ανακριτή και πλέον αναμένεται να απολογηθεί. Μέχρι την απολογία της θα παραμείνει κρατούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου ακολούθησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η συνοδηγός που επέβαινε στη μηχανή, μια 57χρονη.  

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Εύης Βατίδου, μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που την πλησίασε, έβγαλε το κράνος και την εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις.

Μετά άρχισε να της χτυπάει το αυτοκίνητο με το κράνος. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, η Εύη Βατίδου καλούσε την αστυνομία -όπως ο ίδιος αναφέρει, υπάρχουν 10 κλήσεις στην αστυνομία- και όταν ο οδηγός της μηχανής το αντιλήφθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, έγινε πολύ κοντά στο σπίτι της Εύης Βατίδου στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, η οδηγός οδήγησε την Εύη Βατίδου σε κατσάβραχα στον Υμηττό και η Εύη Βατίδου την ακολούθησε. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η μηχανή ανετράπη και έπεσε σε χαντάκι. H συνοδηγός τραυματίστηκε εκεί, υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Εύη Βατίδου δεν χτύπησε ποτέ τη μηχανή. Όπως τονίζει, δεν υπάρχει κανένα σημάδι στη μηχανή.

Η γυναίκα -όπως αναφέρεται στο θέμα που έβγαλε αποκλειστικά το newsit.gr- έχει τραυματιστεί. Έχει σπάσει το χέρι της και το πόδι της και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο! Ο άνδρας έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε ο άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μετς - Το «μυστήριο» με το καμινέτο
Το μυστήριο περιπλέκει ένα καμινέτο που βρέθηκε μέσα στο κόκκινο τζιπ και ερευνάται αν ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε ζωντανό τον μεσήλικα ιδιοκτήτη του οχήματος
Καμένο τζιπ στο Μετς 8