Ελλάδα

Εύβοια: 50χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα – Οι πρώτες εικόνες από την προσπάθεια της ανάνηψής του

Οι λουόμενοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ αλλά και τη χρήση του απινιδωτή που είχε εγκαταστήσει ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για 60 λεπτά πάλευαν οι λουόμενοι να επαναφέρουν τις αισθήσεις του 50χρονου άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια.

Ο 50χρονος που πνίγηκε στην παραλία της Εύβοιας φαίνεται πως είχε πάει σήμερα (29.06.2025) για μπάνιο με έναν φίλο του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έγινε το δυστύχημα.

Ο 45χρονος φίλος του που επίσης αγνοούνταν, κατάφερε να βγει από την θάλασσα και είναι καλά στην υγεία του.

Αναφορικά με τον 50χρονο, οι λουόμενοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ αλλά και τη χρήση του απινιδωτή που είχε εγκαταστήσει ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων.

Αν και η προσπάθειά τους διήρκησε 60 λεπτά, δυστυχώς ο 50χρονος δεν τα κατάφερε, μετέδωσε το evia online.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους άνδρες αλλά λίγο μετά διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατος του 50χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι 2 άνδρες ξεκίνησαν από την Αθήνα για την παραλία της Εύβοιας με σκοπό να απολαύσουν την θάλασσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σήκωσα λεφτά από ΑΤΜ, ήθελα να φανεί σαν ληστεία για να μη με συνδέσουν με το έγκλημα» λέει ο 43χρονος δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 45χρονης, καθώς οι Αρχές φιλοδοξούν να χαρτογραφήσουν κάθε οικονομική κίνηση του 43χρονου πριν και αφού διέπραξε τη δολοφονία
Χωράφι