Ελλάδα

Εύβοια: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για ακαθάριστα οικόπεδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πρώτα πρόστιμα για όσους δεν καθάρισαν τα οικόπεδα τους, έριξε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια και οι σχετικές αποφάσεις αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τσαπουρνιώτης, στο evima.gr, σχετικά με τα πρώτα πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα στην Εύβοια, «οι περισσότεροι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στις κάλεσμα του Δήμου και καθάρισαν τα οικόπεδά του. Όμως υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που αγνοούν τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις του Δήμου και κυρίως αδιαφορούν για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει μια πυρκαγιά στις ζωές και στις περιουσίες των γειτόνων τους από τα ακαθάριστα οικόπεδά τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και αφού εξαντλήσαμε κάθε προθεσμία και κάθε περιθώριο καλής θέλησης, εφαρμόζουμε το νόμο, επιβάλλουμε πρόστιμο και ο Δήμος προχωρά σε αυτεπάγγελτο καθαρισμό του οικοπέδου τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ταξί μεταφέρει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην κλινική στο Κολωνάκι, λίγο πριν πεθάνει - Δείτε βίντεο
Ο ιδιοκτήτης του ταξί που εντοπίστηκε από τις αστυνομικές και θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε ότι μετέφερε τον γνωστό τραγουδιστή στις 13:55 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κολώνακι
Γιώργος Μαζωνάκης
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Φραγκουλαίικα Αιτωλοακαρνανίας: Ήχησε το 112 για ετοιμότητα – Σηκώθηκαν 5 εναέρια μέσα
Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί 34 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης ΕΜΟΔΕ και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα
φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 1 λεπτό