Δευτέρα, 26 Φεβ.
12oC Αθήνα

Φαίη Μπακογιώργου: «Έβαλαν την κόρη μου να πει ψέματα για να γλιτώσουν» λέει ο πατέρας της

Φαίη Μπακογιώργου: «Έβαλαν την κόρη μου να πει ψέματα για να γλιτώσουν» λέει ο πατέρας της

«Η κόρη μου λέει ψέματα. Την έβαλαν οι άλλες δύο για να γλιτώσουν» λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης Μπακογιώργου, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, ενώ αποκαλεί την κατηγορούμενη ως «πρώην» κόρη του. Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του πατέρα μετά την ομολογία της άλλης κόρης του ότι αυτή σκότωσε την αδερφή της στο διαμέρισμα της Κυψέλης.

«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα αυτά που είπε η “πρώην” κόρη μου είναι ψέματα. Απλώς την έβαλαν οι άλλες. Της το φύτεψαν στο μυαλό. Νομίζω οι άλλες την πίεσαν και την έβαλαν να τα πει για να γλιτώσουν όλες δήθεν» αναφέρει ο Νίκος Μπακογιώργος μετά την ομολογία της δολοφονίας της Φαίης στην Κυψέλη.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Δηλαδή να τα πάρει όλα πάνω της, να το ρίξει στο ψυχολογικό, να γλιτώσουν οι άλλες δύο. Μετά να βγει από τις φυλακές και να πάει στο ψυχιατρείο και μετά να την βγάλουν έξω και να την πάρουν μαζί τους».

Ο χαροκαμένος πατέρας, αναφερόμενος στην πρώην γυναίκα του και μητέρα της Φαίης αναφέρει στο newsit.gr: «Η πρώην σύζυγός μου νομίζω έχει 1000% ενεργό ρόλο σε όλο αυτό, και αν έχει γίνει αυτό είναι απάνθρωπη, δεν είναι άνθρωπος.

Να καταστρέφει και το δεύτερο παιδί της; Σε έναν τέτοιο άνθρωπο ούτε έλεος δεν πρέπει να δείχνεις».

Σημειώνεται πως για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης, που βρέθηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2021, έχουν προφυλακιστεί η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις