Ελλάδα

Φλώρινα: 9χρονος ξυλοκοπήθηκε από πέντε νεαρούς – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι του

Οι πέντε τους συνελήφθησαν για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή επίθεση δέχτηκε ένας 9χρονος χθες (8/2/2026) στη Φλώρινα, από πέντε νεαρούς, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά και να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε και η μητέρα του 9χρονου στη Φλώρινα, τέσσερις ανήλικοι και ένας 18χρονος προσέγγισαν τον γιο της σε κεντρικό σημείο της πόλης, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και το αριστερό μάτι του. 

Εκείνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πέντε τους συνελήφθησαν χθες στη Φλώρινα για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ανηλίκου.

Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, συνελήφθησαν οι τέσσερις ανήλικοι, ο 18χρονος καθώς και τέσσερις γονείς, ένας από τους γονείς για κάθε ανήλικο. Σε βάρος των γονέων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία