Ελλάδα

Φοινικούντα: Στα δικαστήρια της Καλαμάτας ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας

Οι δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα των δικαστηρίων στην Καλαμάτα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρωί της Παρασκευής 12.12.2025, έφτασαν στην Καλαμάτα οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη κάμπινγκ στην Φοινικούντα και του επιστάτη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο ανιψιός του θύματος και ένας επιχειρηματίας, βρίσκονται στα χέρια των αρχών για την εμπλοκή τους στη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ της Φοινικούντας. Οι δύο άνδρες έφτασαν στην Καλαμάτα, για να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καλαμάτας για να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, μεταφέρθηκαν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψής τους.

Περιπολικό
Η μεταγωγή τους

Ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ όσο και ο 31χρονος επιχειρηματίας από την Αθήνα, στενός φίλος του πρώτου, δηλώνουν αιφνιδιασμένοι και επιμένουν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή στις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα 15.12.2025.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων στην Ελλάδα – Η είσοδος στην αγορά εργασίας παραμένει αργή, άνιση και σε μεγάλο βαθμό αβέβαιη
Παρά τη μείωση της ανεργίας των νέων τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα εξακολουθεί να καταγράφει σημαντική απόκλιση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στην απασχόληση πρόσφατων αποφοίτων
Πηγή φωτό: iStock
Βρέθηκαν ίχνη παρέμβασης στον τόπο της δολοφονίας μητέρας και γιου στο Αίγιο – Το κρίσιμο 6ώρο και οι νέες καταθέσεις
Εντός της ημέρας τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ για το εσώρουχο του 65χρονου, το οποίο φέρει λεκέ που παραπέμπει σε κηλίδα αίματος
Δολοφονία στο Αίγιο