Ελλάδα

Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που ήταν παρών στη δολοφονία – Θα βρεθεί τετ α τετ με τους δράστες – Το τηλεφώνημα σε τρίτο πρόσωπο

Ο 33χρονος ήταν παρών την στιγμή που ο εκτελεστής μπήκε στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ και με πέντε σφαίρες σκότωσε τον ιδιοκτήτη και τον επιστάτη του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κοντά στην συμπλήρωση του παζλ της στυγερής διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ στην Φοινικούντα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές καθώς έχουν στα χέρια τους τους δυο από τους βασικούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Στη ΓΑΔΑ έφτασε αργά το απόγευμα ο 33χρονος ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα προκειμένου να έρθει τετ α τετ με τους δυο δράστες της δολοφονίας.

Και αυτό γιατί ο ανιψιός του θύματος ήταν παρών την στιγμή που ο εκτελεστής μπήκε στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ και με πέντε σφαίρες σκότωσε τον ιδιοκτήτη και τον επιστάτη του.

Οι αστυνομικοί που τις τελευταίες ημέρες είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, αιφνιδιάστηκαν όταν σήμερα το πρωί (14/10/2025) ο 22χρονος συνεπιβάτης του σκούτερ εμφανίστηκε με τον δικηγόρου του, Μπάμπη Λυκούδη, στη ΓΑΔΑ.

Και αυτό γιατί οι αστυνομικοί ήθελαν να προχωρήσουν στη σύλληψή τους εφόσον είχαν καταγράψει και όλα τα στοιχεία που προέρχονταν από τις άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων τόσο του θύματος όσο και των δραστών.

Ο 22χρονος που παραδόθηκε κατέθεσε για περισσότερο από δυο ώρες στις αστυνομικές αρχές και ισχυρίστηκε ότι είναι ο άνθρωπος που τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, έστησε ενέδρα και απείλησε τον 68χρονο επιχειρηματία προκειμένου όπως είπε, να του αποσπάσει χρήματα.

Μάλιστα κατέθεσε πως είχε γνωριστεί με τον επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2022 όταν είχε πάει για διακοπές στο κάμπινγκ του και ο 68χρονος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Τότε, όπως υποστήριξε, του έδωσε χρήματα για να μην μιλήσει. Έτσι εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που είχε ο 22χρονος του έστησε δυο φορές ενέδρα και τον εκβίασε, με αποτέλεσμα να του αποσπάσει μικρά χρηματικά ποσά.

Όταν εκμυστηρεύθηκε στον φίλο του όλα όσα έχουν συμβεί, τότε εκείνος του είπε ότι μαζί θα του αποσπάσουν περισσότερα χρήματα. Έτσι έστησαν το κόλπο με σκοπό, όπως ισχυρίζονται, όχι να τον σκοτώσουν αλλά να τον φοβερίσουν για να δώσει τα χρήματα.

Από την πλευρά του ο 22χρονος που κατονομάστηκε από τον φίλο του, ότι ήταν ο εκτελεστής του 68χρονου και του επιστάτη του, αρνείται κάθε εμπλοκή του στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφώνημα του 22χρονου συνεργού πριν την δολοφονία του 68χρονου σε τρίτο πρόσωπο και έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που θεωρούν πως υπάρχει ηθικός αυτουργός 

Όπως τονίζεται ο 22χρονος επικοινώνησε με πρόσωπο εντός του κάμπινγκ, σαν να τον προειδοποιούσε πως έφτασαν στο σημείο λίγο πριν την δολοφονία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με το θάνατο του 68χρονου Γιώργου Χατζίδη στις Σέρρες - Ανακρίνεται ως ύποπτος ο γιος του
Ο γιος του εξακολουθεί να αποδίδει τη δολοφονία σε ανήλικους, οι οποίοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του πατέρα του λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα, αφαιρώντας το ποσό των έξι ευρώ
Ο Γιώργος Χατζίδης
Θρίλερ στα Χανιά: Άνδρας βρήκε κρανίο και οστά σε ελαιώνα – Ανοίγουν υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών
Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως τα οστά ανήκουν σε γυναίκα και οι αστυνομικές αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν αν ανήκουν σε κάποια που έχει εξαφανιστεί
Περιπολικό της κυπριακής αστυνομίας
Πλάκα: Οι ύποπτες κινήσεις λίγες ημέρες πριν την φονική έκρηξη – 78 φορές είχαν συλληφθεί οι 3 δράστες
Κάτοικοι αποκαλύπτουν πως 2 μήνες πριν την τραγωδία άγνωστοι είχαν κλέψει χαλκοσωλήνες από ξενοδοχείο και πολυκατοικία - Μέχρι και σήμερα παραμένει κλειστή η Λυσικράτους
Πλάκα: Οι ύποπτες κινήσεις λίγες ημέρες πριν την φονική έκρηξη – 78 φορές είχαν συλληφθεί οι 3 δράστες
Διαδοχικές κακοκαιρίες τύπου «Π» με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και στην Αττική - Νέα ψυχρή εισβολή από την επόμενη εβδομάδα
Η Δευτέρα η πιο κρίσιμη ημέρα της κακοκαιρίας - Σε δυτική Ελλάδα, κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολική πλευρά του Αιγαίου, Λέσβο και Ρόδο ο μεγαλύτερος όγκος νερού
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ