Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Από πνιγμό ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Φολέγανδρος

Την αιτία του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο αποκάλυψε η νεκροψία – νεκροτομή: η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της από πνιγμό, αφού εξαιτίας των χτυπημάτων από την πτώση της, δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο. 

Μοιραία, από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό. 

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά, το μεσημέρι της Παρασκευής (16.07.2021). Είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της, τον άνθρωπο που όπως ομολόγησε τη σκότωσε. 

Από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, όλο το νησί αναζητούσε τον 30χρονο Δημήτρη. Βρέθηκε τελικά το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021), στην ίδια περιοχή και αφού αρχικά αρνήθηκε να παραδοθεί, τελικά ακολούθησε την αστυνομία. Το πρωί της Κυριακής, ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη και ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι τσακώνονταν συνέχεια. 

Έτσι έγινε και το μοιραίο πρωινό, όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο, το έριξε σε μια πλαγιά κοντά σε θάλασσα και στη συνέχεια έσπρωξε δυο φορές την άτυχη γυναίκα από τα βράχια, ρίχνοντάς την τελικά στη θάλασσα. 

Ισχυρίστηκε ότι βούτηξε για να τη βρεί και όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, αποφάσισε να φύγει, αφήνοντάς την να πεθάνει!

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις