Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει το γράμμα του θείου της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της άτυχης κοπέλας

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει το γράμμα του θείου της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της άτυχης κοπέλας

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία στο Βέλο Κορινθίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο.

Την ώρα που οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικίας άφησαν άσπρα μπαλόνια στον ουρανό αποχαιρετώντας της με αυτό τον τρόπο. Κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Από την άλλη ο θείος της Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με ένα γράμμα. Με αυτό αποχαιρετά την άτυχη κοπέλα, ενω δίνει κουράγιο και τους γονείς της. Μεταξύ των άλλων γράφει «καλό ταξίδι Γαρυφαλλίτσα μας στη γειτονιά των Αγγέλων». 

Ο ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο Κορινθίας γέμισε το απόγευμα της Δευτέρας από φίλους και συγγενείς που ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στην Γαρυφαλλιά.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Ολα ήταν στα λευκά στο τελευταίο αντίο της Γαρυφαλλιάς…

Λευκά μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, λευκά στεφάνια, λευκές μπομπονιέρες, ενώ οι περισσότεροι που ήταν στην κηδεία φορούσαν λευκά μπλουζάκια.

Το χρονικό της τραγωδίας 

Η 26χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά, το μεσημέρι της Παρασκευής (16.07.2021). Είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της, τον άνθρωπο που όπως ομολόγησε τη σκότωσε.

Από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, όλο το νησί αναζητούσε τον 30χρονο Δημήτρη. Βρέθηκε τελικά το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021), στην ίδια περιοχή και αφού αρχικά αρνήθηκε να παραδοθεί, τελικά ακολούθησε την αστυνομία. Το πρωί της Κυριακής, ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη και ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι τσακώνονταν συνέχεια.

Έτσι έγινε και το μοιραίο πρωινό, όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο, το έριξε σε μια πλαγιά κοντά σε θάλασσα και στη συνέχεια έσπρωξε δυο φορές την άτυχη γυναίκα από τα βράχια, ρίχνοντάς την τελικά στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο.

Από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό.

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις