Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Folli Follie: Ποινικές διώξεις κατά της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Folli Follie: Ποινικές διώξεις κατά της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Ποινική δίωξη για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ασκήθηκε σε βάρος της οικογένειας Κουτσολιούτσου και επτά ακόμα ατόμων για την υπόθεση της Folli Follie.

Μάλιστα σύμφωνα με έγγραφα που έφτασαν ήδη στις πύλες εξόδου της χώρας (αεροδόμια, λιμάνια κλπ) σε όλους τους εμπλεκόμενους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη στρέφεται κατά του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσου της συζύγου του Κατερίνας, του γιού τους Γιώργου Κουτσολιούτσου, διευθύνοντα συμβούλου και μέλους του ΔΣ της εταιρείας, τριών μελών του ΔΣ , του οικονομικού διευθυντή, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τον ισολογισμό (και ) του 2017 και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Πρόκειται για τα (συνολικά) 10 άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ζητήσει από το Δικαστικό Συμβούλιο να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Τα πρόσωπα αυτά είχαν κληθεί ως ύποπτοι πριν από λίγες μερες από τον οικονομικό εισαγγελέα και παρέδωσαν υπομνήματα εξηγήσεων.

Ο κ. Δραγάτσης συνεχίζει την προκαταρκτική εξέταση, ερευνώντας κι αλλά αδικήματα, όποτε κι αναμένεται η εκ νέου κλήτευση υπόπτων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις