Ελλάδα

Foreign Policy: Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα πολέμου

"Η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου" γράφει το Foreign Policy. Όπως αναφέρει οι δύο NATOικοί σύμμαχοι είναι τώρα ξανά στα ”μαχαίρια”, και αυτή τη φορά η Ουάσινγκτον... δεν θα επέμβει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δημοσίευμα τονίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα και Τουρκία φτάνουν τόσο κοντά σε θερμό επεισόδιο, ενώ τονίζει ότι το ίδιο είχε συμβεί και το 1996 με αφορμή τα Ίμια.

Το FP αναφέρεται στις τουρκικές προκλήσεις και στην επιθετική ρητορική του Ερντογάν, ωστόσο τονίζει ότι και η Ελλάδα από την πλευρά της δεν έχει τη ρητορική που αρμόζει.

Περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης: Βρέθηκαν 264.440 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα – Πώς δρούσε, 151 παραβάσεις
Έχουν συλληφθεί 11 άτομα, εκ των οποίων τέσσερις υπάλληλοι της Πολεοδομίας Κατερίνης και επτά ιδιώτες, μεταξύ των οποίων τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί και αρχιτέκτονες
Η Πολεοδομία Κατερίνης 36
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Επέλεγαν παιδιά που ήταν στο τελικό στάδιο» – Στο μικροσκόπιο η διαδρομή των χρημάτων από τους εράνους «μαϊμού»
Τι αποκαλύπτει ο Σταύρος Μπαλάσκας - Οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη ΜΚΟ αναμένεται να βρεθούν σήμερα (03.11.2026) ενώπιον του ανακριτή
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης