Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Μεσογείων: Απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την ηλικιωμένη από το φλεγόμενο διαμέρισμα που βρίσκεται στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επί ποδός βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της Αθήνας, το μεσημέρι της Τρίτης (29.04.2025) μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Μεσογείων.

Η φωτιά εκδηλώθηκε συγκεκριμένα σε σπίτι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φωκίδος και λεωφόρου Μεσογείων στην Αθήνα και γύρω στη 1 το μεσημέρι, τέθηκε υπό έλεγχο.

Το σημείο αποκλείστηκε καθώς έσπευσαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες για την κατάσβεσή της αλλά και την απομάκρυνση των εγκλωβισμένων ενοίκων.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια μία ηλικιωμένη γυναίκα από το μπαλκόνι του φλεγόμενου διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4 όροφο της πολυκατοικίας.

Φωτιά σε διαμέρισμα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Φωτιά σε διαμέρισμα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι αιτίες που προκάλεσαν τη φωτιά στο διαμέρισμα της λεωφόρου Μεσογείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Live η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου: Κλέβουν τις εντυπώσεις τα πυραυλικά συστήματα της «Ασπίδας του Αχιλλέα»
Η παρέλαση πραγματοποιείται στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα
Στρατιωτική παρέλαση 12
28η Οκτωβρίου: Η κακοκαιρία ματαιώνει παρελάσεις στην Αττική – Οι περιοχές που δεν θα πραγματοποιηθούν
Οι αρχές σε όλη την Ελλάδα, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών, των συμμετεχόντων και των πολιτών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών
Μαθητική παρέλαση με βροχή
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
6