Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: «Άγγελέ μου, σήκω, εδώ είμαι» λέει η μητέρα του 5χρονου

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό: «Άγγελέ μου, σήκω, εδώ είμαι» λέει η μητέρα του 5χρονου

«Δείξε μου πόσο δυνατός είσαι». Αυτό αναφέρει η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου αγοριού, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα από το σπίτι του στον Κολωνό, όταν ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής (27.11).

Η μητέρα του μικρού 5χρονου, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τη φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό, ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της στο Facebook: «Άγγελε μου σήκω σε παρακαλώωωωω εδώ είναι η μαμά εδώωωωωω! Είσαι δυνατός γαμώτοοοοοο!!!

Δεν μπορώ χωρίς εσένααααα! Δείξε μου πόσο δυνατός είσαι γαμώτοοοοοο. ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗΗΗΗ».

Η ίδια, μιλώντας στο newsit.gr είχε περιγράψει τις τραγικές στιγμές που έζησαν εκείνο το βράδυ. «Ήμασταν όλοι στο σπίτι, ο σύζυγός μου είχε γυρίσει από την δουλειά, ζέστανα το φαγητό, έφαγε και κάποια στιγμή ο 5χρονος γιος μου κοιμήθηκε και έφυγα μαζί με τον άλλο μου γιο, να πάμε να φέρουμε φαγητό για το σπίτι. Δεν λείψαμε ούτε δέκα λεπτά και με πήρε ο σύζυγός μου τηλέφωνο, είχε πεταχτεί από τους καπνούς και μου είπε “έλα καιγόμαστε”. Ανέβηκα στο σπίτι, δεν είχε φτάσει η πυροσβεστική και μαζί με τον γείτονά μου που είναι πυροσβέστης, προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα και δεν άνοιγε. Την έσπασα με κλωτσιά και μπήκα μέσα» σημείωσε.

 

«Ήταν πολύ μικρή η εστία της φωτιάς, αλλά είχε πάρα πολύ καπνό. Πήρε ο άνθρωπος τον πυροσβεστήρα, την έσβησε, προσπάθησα και εγώ και ο σύζυγός μου να μπούμε μέσα να πάρουμε τον γιο μας και δεν μπορούσαμε από τον καπνό. Τελικά, ήρθε η πυροσβεστική μετά από λίγο και τον έβγαλαν, χωρίς τις αισθήσεις του. Ήταν πάνω από 15 λεπτά μέσα στον καπνό. Όταν τον κατέβασαν κάτω, προσπαθούσα να του προσφέρω τις πρώτες βοήθειες. Δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε η φωτιά, αλλά είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε.

O 5χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικού, καθώς παρουσιάζει πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις