Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα το Περιστέρι – Εντοπίστηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της στο κλιμακοστάσιο

Στην περιοχή έσπευσαν 3 οχήματα με 12 πυροσβέστες όπως και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20.03.2025) σε διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου εντοπίστηκε μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο Περιστέρι, στην οδό Ευδοκίας. Άμεσα έσπευσαν 3 οχήματα με 12 πυροσβέστες όπως και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου βρέθηκε μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της ηλικίας 50 με 60 ετών.

Η άτυχη γυναίκα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
«7,5 χρόνια μετά, όλοι ξέραμε ότι υπήρχαν νεκροί από νωρίς, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι να προσβάλλουν εμάς, αν δεν μπορείς να μιλήσεις με αλήθεια είναι προτιμότερο να σιωπάς» λέει η εγκαυματίας από την πυρκαγιά
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο στο Λουτράκι - «Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, θέλει φάρμακα»
«Η κοπέλα δεν είναι στα καλά της, βγαίνει και με συκοφαντεί ότι την κακοποιούσα 30 χρόνια ενώ είπαμε θα χωρίσουμε κοινή συναινέσει» ξεκαθαρίζει ο πρώην σύζυγος της 55χρονης
Λουτράκι
19