Ελλάδα

Φωτιά σε υπόγειο πάρκινγκ στον Πειραιά

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπόγειο χώρο στάθμευσης επί της οδού Ευριπίδου στον Πειραιά. Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο, στο επίπεδο 1 του υπόγειου πάρκινγκ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν βρισκόταν άνθρωπος στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι το γεγονός ότι πάνω από το πάρκινγκ είναι εξαώροφο πολυκατοικία η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να εκκενωθεί.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Οι απολογίες, τα μηνύματα και οι τρεις συν ένας εμπλεκόμενοι
Μετά τις μαραθώνιες απολογίες των τριών κατηγορούμενων αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα, στο στόχαστρο των αρχών είναι και ο 66χρονος που συνομιλούσε με την Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
Η 19χρονη Μυρτώ