Ελλάδα

Φωτιά στη Λιβαδειά στο Ακόντιο Όρος, επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/06/2024) στο Ακόντιο Όρος στη Λιβαδειά σε χαμηλή βλάστηση.

Στη φωτιά στο Ακόντιο Όρος στη Λιβαδειά επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 4ης ΕΜΟΔΕ, 18 οχήματα και από αέρος συντρέχουν 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

fwtia livadeia

Η φωτιά για την ώρα δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή όμως υπάρχει φόβος επέκτασης στην κοινότητα Διονύσου του δήμου Ορχομενού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο» μοίραζε «λάδι» σε υπαλλήλους ΕΦΚΑ, εφορίας και ΕΛΑΣ – Οι αγορές Lamborghini, Dior και Cartier με χρήματα του εξωτερικού
Οι δωροδοκίες σε κρατικούς λειτουργούς, οι διάλογοι για μεταφορά χρημάτων σε βαλίτσες από τη Μύκονο και οι πανάκριβες αγορές με «αδικαιολόγητα» χρήματα
Το Χωριάτικο
5
«Χωριάτικο»: Οι 75 λογαριασμοί στο εξωτερικό, το κόλπο με τα POS και τα 120 εκατ. ευρώ που «φέσωσαν» το Δημόσιο
O αρχηγός του κυκλώματος, Άγγελος Γιαννακόπουλος, που για 18 και πλέον χρόνια απασχολεί τη Δικαιοσύνη διέθετε και έξι ψευδώνυμα. «Μεγάλος», «Daddy», «Φίλος», «Boss», «Φάνης» και «Aφεντικό»
Υπόθεση φοροδιαφυγής στην αλυσίδα φούρνων «Χωριάτικο» 42
28η Οκτωβρίου: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης – «Είμαι ευγνώμων στον Θεό που έγινα παραστάτης»
Ο Βίκτορι Μουμόχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και φέτος παρέλασε για πρώτη φορά ως παραστάτης. Η χαρά του ήταν μεγάλη και τα λόγια του συγκίνησαν
O Βίκτορι Μουμόχου 13