Ελλάδα

Φωτιά στη Ρόδο: Βελτιωμένο το «μέτωπο», ελεγχόμενες αναζωπυρώσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βελτιωμένη είναι η εικόνα στο πύρινο «μέτωπο» της Ρόδου, όπου οι αναζωπυρώσεις της φωτιάς βρίσκονται υπό απόλυτο έλεγχο.

Ειδικότερα, με μικρές αναζωπυρώσεις οι οποίες όμως είναι απόλυτα ελεγχόμενες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, συνεχίζεται από το πρωί της Παρασκευής (28.07.23) η μάχη για τον έλεγχο της φωτιάς στο νησί της Ρόδου.

Όλες οι αναζωπυρώσεις βρίσκονται υπό έλεγχο, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στην διάρκεια της ημέρας.

Η κατάσταση σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελών του Πυροσβεστικού σώματος, είναι η καλύτερη των τελευταίων ημερών, αφού μετά την σκληρή μάχη που έδωσαν Πυροσβέστες και εθελοντές, όλα τα μέτωπα της φωτιάς βρίσκονται σε ύφεση.

Στο στόχαστρο των επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων, βρίσκονται και σήμερα οι αναζωπυρώσεις που καταγράφονται σε περιοχές ανάμεσα στο Βάτι, Προφύλια – Γεννάδι – Λαρδο, οι οποίες πάντως είναι πλήρως ελεγχόμενες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 52χρονος ήταν έμπειρος οδηγός, δεν ξέρουμε πως έγινε το τροχαίο» λέει φίλος του πατέρα που σκοτώθηκε με τον γιο του στην Πάτρα
Ο 17χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο από την σύγκρουση, ενώ ο 52χρονός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή
Πάτρα