Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ο σύζυγος της 32χρονης που γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο μιλά στο «Live News»

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ο σύζυγος της 32χρονης που γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο μιλά στο «Live News»

Ο σύζυγος της 32χρονης, η οποία γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη, μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, για τις στιγμές αγωνίας μέχρι η γυναίκα να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. 

Το υγιές κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η 32χρονη γυναίκα γεννήθηκε 3.400 γραμμάρια και κάπου κοντά στον… Προβατώνα, όπως λέει ο πατέρας.

«Κατά τις 14:30 – 15:00 ήρθε το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία να εκκενώσουμε τη Μάκρη. Εγώ, η οικογένειά μου και τα πεθερικά μου, όπως όλος ο κόσμος φύγαμε να πάμε προς Αλεξανδρούπολη. Φύγαμε, αποφασίσαμε να χωριστούμε. Τα πεθερικά πήραν τη γυναίκα να πάνε προς Αλεξανδρούπολη κι εγώ έμεινα με τους γονείς μου πίσω να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε…

Εγώ μένω στην Μάκρη. Με παίρνει η γυναίκα μου λέει “ΟΚ. Φτάσαμε Αλεξανδρούπολη, αλλά γεννάω”. Για να εκκενώσουμε το χωριό έγινε όλο αυτό. Πήγαμε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Στην αρχή ήταν να γίνει εκεί η γέννα και ύστερα να μεταφερθούμε σε κάποιο άλλο νοσοκομείο με το παιδί, αλλά λόγω του ότι η φωτιά κατέβηκε χαμηλά και από όσο ξέρω κάηκε και ο φράχτης από το νοσοκομείο, εκεί μας λένε ότι δεν προλαβαίνει να γίνει η γέννα. Μπήκε σε ασθενοφόρο και μας λένε “θα πάτε τελικά Διδυμότειχο”. Κάπου στον Προβατώνα, αν δεν κάνω λάθος, γεννήσαμε και συνεχίσαμε την πορεία μας προς Διδυμότειχο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις