Ελλάδα

Φωτιά στην Αργολίδα: Καίει στα Πυργιώτικα Ναυπλίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά καίει στα Πυργιώτικα Ναυπλίου, στην Αργολίδα, που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Αυγούστου.

Η φωτιά καίει πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Περιβόλι Country Hotel & Retreat, που εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ απειλούνται και σπίτια του χωριού.

nafplio fotia

Στην περιοχή επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 14 Νορβηγών πυροσβεστών, 13 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη.

Στην περιοχή δυστυχώς πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Στο μεταξύ, λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα, ξέσπασε κι άλλη φωτιά στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Η φωτιά εντοπίστηκε σε αγροτική έκταση να καίει ξερά χόρτα.

Πυροσβέστες επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή των Πυργιωτίκων του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα ,Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις από την Πυροσβεστική Ναυπλίου και Άργους . Στην κατάσβεση συμμετείχαν δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
ΦΩΤΟ argolikeseidhseis

Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο, ενώ την κατάσβεση συνδράμει ένα ελικόπτερο και η πολιτική προστασία του Δήμου Ναυπλιέων.

argonafplia
ΦΩΤΟ argonafplia

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ/ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Μία σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και εργασιακή εκμετάλλευση στην Βοιωτία - Κρατούσε οκτώ υπαλλήλους και τα έγγραφά τους
Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς υποχρέωναν τα θύματα σε αδιάλειπτη εργασία, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και χωρίς να τους παρέχουν τα προβλεπόμενα ημερήσια διαλείμματα
Αστυνομία