Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια: Το «ευχαριστώ» των κατοίκων στο Πευκί στα εναέρια μέσα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ελικόπτερο κατά την προσπάθεια ενός ελικοπτέρου Έρικσον να σβήσει τη φωτιά στο Πευκί, μια από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια.

Έναν συγκινητικό τρόπο βρήκαν κάποιοι από τους κατοίκους στο Πευκί για να «πουν» το δικό τους «ευχαριστώ» στα εναέρια μέσα που επιχειρούσαν στο πλαίσιο της μεγάλης μάχης για να περιοριστεί η μεγάλη και καταστροφική φωτιά στην Εύβοια.

Με πέτρες που μάζεψαν, σχημάτισαν τη λέξη «ευχαριστούμε» σε μια παραλία, την ώρα που ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο Έρικσον έκανε ρίψεις νερού.

peuki euxaristo

Τη φωτογραφία με το «ευχαριστούμε» στην παραλία τράβηξαν οι χειριστές του ελικοπτέρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος δράστης που δολοφόνησε συμπατριώτη του για ερωτική αντιζηλία
Ο δικηγόρος του 38χρονου είπε στο newsit πως «δεν υπάρχει κανένα κίνητρο, υπάρχει έλλειψη κινήτρου και έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου, ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά την πράξη»
Προφυλακίστηκε ο 38χρονος δράστης που δολοφόνησε συμπατριώτη του για ερωτική αντιζηλία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο αρχείο η έρευνα για τον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Τάσο Χατζηβασιλείου
Ο εισαγγελικός λειτουργός αφού μελέτησε το αποδεικτικό υλικό έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για  το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος για τους δύο «γαλάζιους» βουλευτές
Τάσος Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπος Αθανασίου