Ελλάδα

Φωτιά στην Ηλεία: Τραυματίστηκε πυροσβέστης την ώρα της κατάσβεσης

Σε νοσοκομείο της Πάτρας οδηγήθηκε ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε στη φωτιά που ξέσπασε στη Νέαπολη Λεχαινών της Ηλείας, καθώς τον δάγκωσε φίδι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Ο πυροσβέστης βρέθηκε στο σημείο μαζί με άλλους 30 συναδέλφους του για να σβήσουν τη φωτιά στα Λεχαινά Ηλείας και τον δάγκωσε φίδι, καθώς η πυρκαγιά καίει σε αγροτοδασική έκταση.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (12.8.2022) στη Νέαπολη Λεχαινών της Ηλείας, περίπου στην ίδια περιοχή με μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει πριν λίγες ημέρες στο χωριό Σίμιζα, επίσης στα Λεχαινά.

fotia ileia patrisnews

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής.

fotia ileia patrisnews

Φωτογραφίες: patrisnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό