Ελλάδα

Φωτιά στην Κομοτηνή – Καίγεται εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, μήνυμα του 112

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή και γι’ αυτό ήχησε μήνυμα του 112 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής, καθώς οι καπνοί είναι πυκνοί και κατευθύνονται προς τα σπίτια.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 της Δευτέρας (18.9.2023) σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή, με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο με 20 πυροσβέστες και 7 οχήματα και να τη θέτει υπό έλεγχο. Οι κάτοικοι άκουγαν και εκρήξεις από το σημείο.

Παρά το γεγονός ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, οι καπνοί είναι αρκετά πυκνοί και γι’ αυτό εστάλη και μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων, το οποίο αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Δείτε το μήνυμα του 112:

https://twitter.com/112Greece/status/1703734051566207286

Φωτογραφίες από το fonirodopis.gr αποτυπώνουν το μέγεθος της φωτιάς και των καπνών που κάλυψαν την περιοχή, ο οποίος είναι βλαβερός και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το fonirodopis.gr, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου 1 ώρα από τη στιγμή που έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες:

fotia komotini fonirodopis fotia komotini fonirodopis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Περισσότερα από 800 κιλά κοκαΐνης αξίας 50 εκατ. ευρώ μέσα στα ακατέργαστα δέματα στο Πικέρμι - Η μυστήρια εταιρεία από τη Λατινική Αμερική
Ο ρόλος των μελών του κυκλώματος - Ο «εγκέφαλος» με καταγωγή από την Ισπανία είχε επισκεφθεί την αποθήκη πριν από λίγο διάστημα για να δώσει το τελικό ΟΚ και να προχωρήσει η δουλειά
Συλλήψεις στο εργαστήριο εξαγωγής κοκαΐνης
«Εξαγόραζε» την σιωπή των γονιών ο 63χρονος γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για τον βιασμό μαθήτριας
Μητέρα μαθήτριας «έσπασε» τη σιωπή της και κατήγγειλε πως ο γυμνασιάρχης έταζε να διαγράψει τις απουσίες των παιδιών για να μην τον καταγγείλουν οι γονείς των μαθητών
Άνδρας
6