Ελλάδα

Φωτιά στην Πρέβεζα στην περιοχή του Νεοχωρίου: Μήνυμα του 112 για ετοιμοτήτα

Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρων της 5ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο Νεοχώρι Πρέβεζας το μεσημέρι της Τετάρτης (26.08.2026) ενώ παράλληλα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κάτοικους.

Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στην Πρέβεζα επιχειρούν 25 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρων της 5ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και 8 οχήματα ενώ για την αεροπυρόσβεση κινητοποιήθηκαν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Στο έργο συνδράμει ο Δήμος Πρεβέζης με υδροφόρες.

Σήμερα, η περιοχή είναι σε υψηλό κίνδυνο, κατηγορία 3, εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Πρέβεζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα