Ελλάδα

Φωτιά στο Ηράκλειο: Υπό έλεγχο οι φλόγες στις Κάτω Ασίτες – Βίντεο από το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων

Στο σημείο επιχείρησαν 55 πυροσβέστες με 2 ελικόπτερα

Αντιμέτωποι με τις φλόγες βρέθηκαν από την Κυριακή (22.06.2025) οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης όπου ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Κάτω Ασιτές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από το Ηράκλειο με σκοπό η φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ήχησε και μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής το οποίο ανέφερε να παραμείνουν σε ετοιμότητα αλλά πλέον οι φλόγες είναι υπό έλεγχο.

«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κάτω Ασίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 55 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο της 3ης ΕΜΟΔΕ και 23 οχήματα.

Από αέρος συνέδραμαν και 2 ελικόπτερα.

Στο σημείο έπνεαν και πνέουν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο για να προλάβουν κάποια αναζωπύρωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακή αυλαία στη δίκη Φιλιππίδη με την απολογία του ηθοποιού: Ξέσπασε σε κλάματα και ούρλιαζε «δεν είμαι βιαστής»
O δικηγόρος του ζήτησε αναβολή της δίκης καταγγέλλοντας το δικαστήριο για «λαβωμένη αμεροληψία» - Τα πυρά του ηθοποιού προς τον Σπύρο Μπιμπίλα
Πέτρος Φιλιππίδης
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά
2
Συνελήφθη για κατασκοπεία 26χρονος Αζέρος στη Σούδα - Βρέθηκαν στην κατοχή του 5.000 φωτογραφίες από τη ναυτική βάση
Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή από τις ελληνικές αρχές - Η Σούδα αποτελεί μια από μια ισχυρές αεροναυτικές βάσεις του αμερικανικού στρατού στην Μεσόγειο
Η Αμερικανική βάση της Σούδας 4